Leader pályázatból megvalósított projekt - Petrovics Sándor

Beszámoló - Záró kifizetési kérelem

Petrovics Sándor

 

Alulírott, Petrovics Sándor (7971 Hobol, Zrínyi u. 50, adószám: 57381770-1-22)

a Helyi fejlesztések támogatása VP6-19.2.1.-82-8.1.8-21 kódszámú, Szinergia Egyesület - Helyi fejlesztések támogatása című felhívásra benyújtott „Autókereskedés fejlesztése, gépek, szerszámok beszerzése” című pályázatom támogatásra került.

Meglévő autókereskedésemet kívántam különböző szolgáltatásokkal fejleszteni, így kialakításra került egy gumiszerelő műhely. Hellyel már rendelkeztünk, a megfelelő eszközök beszerzése pedig jelen pályázattal valósult meg Hobol, Zrínyi u. 50. szám alatt.

A fejlesztés Hobolban, kedvezményezett és fejlesztendő szigetvári járásban valósult meg. A település társadalmi-, gazdasági és infrastrukturális szempontból kedvezményezett.

Beszerzésre került MANATECH kerékcentrírozó, MONDOLFO FERO START S521 Kerékszerelő gép 400V, MONDOLFO FERRO START HTB21 Pneumatikus segédkar, WÜRTEMBERG Légkompresszor 270l 400V 3kW, LAUNCH X-431 EuroPRO5 diagnosztikai műszer.

A településen élők, a mikrokörnyezet gépjármű használatát csökkentjük - ezáltal a környezetszennyezést is - ha helyben, helyi vállalkozónál tudja a szolgáltatást igénybe venni.

Az adminisztráció során újrahasznosított papírral dolgoztunk, illetve az elektronikus ügyintézést részesítettem előnyben, a munkám során a hulladékot szelektíven gyűjtöm.

A projektben vállalt kötelező nyilvánosság és a projektmenedzsment is megvalósult, mely szolgáltatásokrakat helyi vállalkozót kértem fel.

A projekt keretében megvalósított eszközbeszerzés a vállalkozás stabilitását és piaci helyzetét erősíti, és fellendülését eredményezi. A fejlesztés hatására új piacok nyílnak meg, versenykésessége növekszik vállalkozásomnak, így a vállalt 1 fő munkaerőt foglalkoztatni tudom. Bevételem növekszik, vállalkozásom megerősödik, a jelenlegi beszerzés újabb fejlesztéseket alapozhat meg.

Hobol, 2023.05.01
Petrovics Sándor