Rólam

Duffka AdriennDuffka Adrienn vagyok, egy csodálatos nagylány édesanyja, néptáncoktató, rendezvényszervező.

2015-ben költöztünk Bakonyból Szigetvárra, pontosabban Patapoklosiba az akkor 4 éves kislányommal, Reginával. Az ő ovis évei alatt döntöttem el, hogy néptáncoktatással szeretnék foglalkozni, hisz Szigetvár környékén nem volt lehetőség, hogy Regina folytassa a néptáncot, amit Pápán az óvodában elkezdett, így elkezdtem képezni magam. Jelenleg is tanulok, ehhez hatalmas támogatást kapok kislányomtól és páromtól, sokat köszönhetek nekik.

2018 óta óvodás és iskolás gyermekek néptáncoktatója vagyok, a Csillagvirág Egyesület elnökeként is tevékenykedem, ezek mellett pedig rendezvényszervezéssel foglalkozom.

Kislányommal közösen indítottuk el az első csoportunkat 5 kisgyerekkel, jelenleg több településen, közel 80 gyermekkel dolgozunk.

 A néptánc a fő szerelem a munkámban, emellett szívesen szervezek néphagyományokhoz köthető programokat, népzenei koncerteket. 

A rendezvényszervezés gondolata az első néptáncos évzáró-gála előtt jött, amit az akkori csoportoknak szerveztem. Azóta több rendezvény fő-, vagy társszervezőjeként dolgoztam.

Jelenleg egy cégnél is dolgozom, kevés szabadidőmben igyekszem minél többet a családommal lenni.